Сухість

Сухість в інтимній зоні це ще одна поширена проблема. Сухість може бути пов’язана зі зміною рівня гормонів внаслідок менструації, менопаузи або ослабленого імунітету.

Що можна зробити в разі сухості в інтимній зоні?

Якщо інтимна близькість не приносить бажаного задоволення, спробуй використовувати лубрикант або презерватив з лубрикантом. Ніколи не використовуй слину для зволоження інтимної зони, оскільки у слини інший рівень рН, а бактерії з ротової порожнини рота можуть порушити природний захист інтимної зони.

Лактацид Фарма Зволожуючий має збалансований рівень рН і містить компоненти, що забезпечують додаткове зволоження інтимної зони. Якщо ти вважаєш, що твоя проблема серйозніша, звернися за порадою до свого гінеколога.

Сухість в інтимній зоні та менопауза

Дискомфорт може відчуватися всередині, зовні або і там, і там. Багато жінок вперше помічають сухість в інтимній зоні, коли статевий акт стає некомфортним або при настанні менопаузи. Для зменшення сухості в інтимній зоні і отримання більшої насолоди від інтимної близькості можна скористатися спеціальним зволожуючим засобом. Лактацид Фарма Зволожуючий має збалансований рівень рН і містить компоненти, що забезпечують додаткове зволоження інтимної зони.