Вагітність

Крім того, що вагітність є одним з найпрекрасніших періодів життя, в той же час це період великих змін у твоєму тілі. У цій статті ми відповімо на всі питання про вагітність і твою інтимну зону, починаючи з того, як відчувати свіжість і впевненість в собі під час вагітності, і закінчуючи тим, що слід робити в разі вагінальних інфекцій.

Чи можна користуватися Лактацид під час вагітності?

Лактацид абсолютно безпечний для використання під час вагітності. Його ніжна формула без вмісту мила ідеально підходить для інтимної зони. Під час вагітності шкіра інтимної зони стає особливо вразливою. Використовуй Лактацид Фарма Антибактеріальний, який запобігає розмноженню бактерій і підтримує природний баланс інтимної зони.

Чи можна регулярно використовувати Лактацид при плануванні вагітності?

Безумовно. Використання Лактацид жодним чином не впливає на твою фертильність або активність сперми.

Якщо я вагітна і в мене вагінальна інфекція (що часто зустрічається під час вагітності), чи безпечно в цей час використовувати медикаменти для внутрішнього і зовнішнього застосування?

Якщо ти підозрюєш у себе наявність вагінальної інфекції під час вагітності, негайно звернися до лікаря, щоб він зміг оглянути тебе та підказати, які ліки слід використовувати.

Якщо я вагітна і в мене вагінальна інфекція, чи варто мені турбуватися про дитину?

Більшість вагінальних інфекцій у вагітних жінок не шкодять дитині. Грибкові інфекції (молочниця) під час вагітності зазвичай не доходять до матки, щоб завдати шкоди дитині. Будь-які підстави для занепокоєння в разі таких інфекцій зазвичай пов’язані з дискомфортом матері через свербіж і біль.

Небезпечним під час вагітності є бактеріальний вагіноз. Останні дослідження показують, що бактеріальний вагіноз (БВ) підвищує ймовірність передчасних пологів або викидня*. Якщо ти підозрюєш у себе наявність вагінальної інфекції під час вагітності, звернися до гінеколога.

Вагітні жінки в десять разів більше схильні до вагінальних інфекцій, ніж невагітні. Під час вагітності відбуваються гормональні коливання, через що порушується нормальне вагінальне середовище та провокується зростання шкідливих бактерій. Тому, якщо ти чекаєш дитину, регулярно відвідуй свого лікаря для профілактики або негайного лікування будь-якої вагінальної інфекції.